Home
  1. Practitioners in Residence

Practitioners in Residence 

Het NSCR heeft een programma voor Practitioners in Residence. Als PiR kunt u voor één jaar samenwerken met de (internationale) topwetenschappers die aan het NSCR verbonden zijn. Daarnaast krijgt u de beschikking over een werkplek op het instituut en toegang tot onze onderzoeksfaciliteiten. Hoe uw werkzaamheden en aanwezigheid op het NSCR er in de praktijk precies uitzien, stemmen we in overleg af.

PiR’s kunnen worden uitgenodigd door NSCR-onderzoekers, maar u kunt ook zelf een voorstel indienen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Graag ontvangen we uw cv en een motivatiebrief van maximaal twee pagina’s. In de motivatiebrief staat wat voor uw werk belangrijke (onderzoeks)thema’s zijn en wat interessante samenwerkingsverbanden kunnen zijn op het NSCR. Daarnaast licht u toe wat de meerwaarde van is van uw PiR-schap, voor uzelf en voor (wetenschappers van) het NSCR.

Mail uw motivatiebrief en cv naar secretariaat@nscr.nl ovv Practitioner in Residence. Binnen vier weken ontvangt u een reactie van het NSCR.


Divers personeelsbestand

Het NSCR stimuleert een divers personeelsbestand: we streven ernaar talent en creativiteit te ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen bij elkaar te brengen. We werven en selecteren op basis van capaciteiten en talent. We moedigen iedereen met de juiste kwalificaties ten zeerste aan om te solliciteren op de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, seksuele geaardheid of fysieke vaardigheden.