Home
  1. Contact

Contact

Postadres

NSCR
Postbus 71304
1008 BH Amsterdam

Bezoekadres

De Boelelaan 1077
(ingang via Buitenveldertselaan)
1081 HV Amsterdam
Route Google Maps

Routebeschrijving

U vindt het NSCR op de 3e etage van het Initium-gebouw, op de campus van de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Vanaf de Buitenveldertselaan loopt u onder de overkapping van het Initium door. De ingang is links om de hoek. Schuin tegenover de receptie neemt u de lift naar de 3e etage. Sla linksaf en volg de gang tot u bij het NSCR bent. Bekijk de looproute.

Met het openbaar vervoer

Schuin tegenover het Initium-gebouw stoppen tram 5 en 25 (halte Arent Janszoon Ernststraat). U loopt richting de stad en vindt het Initium aan uw linkerhand. Om de hoek, voor de hoofdingang van de VU stoppen tram 24, stadsbus 62 en streekbussen 221, 246, 274, 341, 346, 348 en 358. Vanaf NS-station Amsterdam Zuid loopt u in ongeveer 7 minuten naar het NSCR.

Met de auto en parkeren

Met de auto neemt u vanaf de A10 afslag S109, ga richting Buitenveldert en volg de borden ‘VU’. Op De Boelelaan rijdt u langs het VUmc. Bij het volgende stoplicht ziet u het hoofdgebouw van de VU aan uw rechterhand. U slaat rechtsaf naar de Buitenveldertselaan en het 2e gebouw rechts is het Initium. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergarage is Q-Park Mahler, vlakbij NS-station Amsterdam Zuid. Vanaf daar loopt u in 5 minuten naar het NSCR.